DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра внутрішніх хвороб 1 та симуляційної медицини >
Навчальні матеріали та презентації. (ВХ-1) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7101

Название: Методика викладання основ внутрішньої медицини. Модуль 1
Авторы: Сиволап, Віктор Денисович
Ключевые слова: Внутрішня медицина
викладання
Дата публикации: 2017
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Сиволап В. Д. Методика викладання основ внутрішньої медицини. Модуль 1: навч.-метод. посіб. для викладачів та студентів до практ. занять та самостійної роботи з навч. дисципліни "Внутрішня медицина" / В. Д. Сиволап. – Запоріжжя, 2017. - 195 с.
Аннотация: Навчально-методичний посібник розроблено у відповідності до вимог нової програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина» для вищих медичних закладів освіти ІІІ-IV рівнів акредитації, затвердженої МОЗ України (2016р). У посібнику до практичних занять та самостійної роботи наведено основні вимоги до організації навчального процесу на 4 курсі, зміст програми (Модуль 1), методичні матеріали до аудиторних занять і самостійної роботи студентів, методичні рекомендації та вимоги до написання академічної історії хвороби, перелік практичних навичок під час курації хворого, приклади аналізу лабораторних та інструментальних досліджень. Запропоновано алгоритми диференційної діагностики, наведено складові клінічного діагнозу та приклади його формулювання при основних терапевтичних захворюваннях. Подані в посібнику методичні та навчальні матеріали дозволять студентам не тільки засвоїти предмет «Внутрішня медицина», але й розвинути клінічне мислення майбутнього лікаря.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7101
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (ВХ-1)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Metodika vikladannya osnov VM_2017.pdf1,73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь