DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра управління і економіки фармації >
Наукові праці. (УЕФ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7253

Название: Дослідження лояльності споживачів на регіональному фармацевтичному ринку
Авторы: Зарічна, Тамара Пантелеймонівна
Бурмак, А. Е.
Дата публикации: 2016
Издатель: НФаУ
Библиографическое описание: Зарічна Т. П. Дослідження лояльності споживачів на регіональному фармацевтичному ринку / Т. П. Зарічна, А. Е. Бурмак // Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики: зб. наук. статей ІV Міжнар. наук.-практ. Internet-конф. (м. Харків, 24-25 березня 2016 р.). – Харків : НФаУ, 2016. – С. 353-357.
Аннотация: Резюме. В статті досліджено та проаналізовано фактори, що впливають на формування лояльності споживачів на регіональному фармацевтичному ринку. Виявлені фактори, що здійснюють вплив на вибір аптеки споживачами. Визначена лояльність споживачів до персоналу аптеки. Встановлено ступінь популярності дисконтних програм та програм знижок. Одним з маркетингових інструментів в діяльності аптечних організацій є цінові і нецінові програми лояльності, які дозволяють побудувати довгострокові партнерські відносини між аптекою та споживачем, сприяють підвищенню якості фармацевтичної допомоги, надають можливість аптечній організації підтримувати свою конкурентоспроможність. Основними теоретичними передумовами формування програм лояльності є теорії та гіпотези поведінки споживачів на фармацевтичному ринку, а також їх мотивація. Основу поведінки споживачів при формуванні програми лояльності складають раціональні та емоційні фактори.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7253
Располагается в коллекциях:Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези
Наукові праці. (УЕФ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ЗБІРНИК-4-НАУКОВОЇ-КОНФЕРЕНЦІЇ_353-357.pdf424,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь