DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра управління і економіки фармації >
Наукові праці. (УЕФ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7256

Название: Вивчення ринку інгібіторів протонної помпи за критерієм лікарська форма
Авторы: Червоненко, Наталія Михайлівна
Павленко, Б. О.
Дата публикации: 2016
Издатель: НФаУ
Библиографическое описание: Червоненко Н. М. Вивчення ринку інгібіторів протонної помпи за критерієм лікарська форма / Н. М. Червоненко, Б. О. Павленко // Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики: зб. наук. статей ІV Міжнар. наук.-практ. Internet-конф. (м. Харків, 24-25 березня 2016 р.). – Харків : НФаУ, 2016. – С. 454-456.
Аннотация: Бактерії Helicobacter pylori відіграють ключову роль в розвитку гастриту, виразкової хвороби, в клітинної лімфоми і раку шлунка. В групу «класичної трійки» лікувальних засобів для ерадикаційної терапії входять два види антибіотиків – амоксицилін і кларитроміцин, а також інгібітори протонної помпи(ІПП). Метою роботи стало вивчення ринку препаратів ІПП за критерієм «лікарська форма». Як об'єкт вивчення був розглянутий Державний реєстр лікарських засобів антибіотиків амоксициліна і кларитроміцина зареєстро-ваних в Україні (дані 2015 р.). У роботі використані методи інформацій-ного пошуку, систематичного, порівняльного і маркетингового аналізів. Третім компонентом потрійної ерадикаційної терапії являються ЛЗ з групи ІПП. До цієї групи увійшли ЛЗ на основі п`яти основних діючих речовин – омепразол, пантопразол, ланзопразол, рабепразол та езомепразол. Вся група ІПП налічує 100 найменувань препаратів, які постачають на ринок 16 країн та 48 фармацевтичних фірм.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7256
Располагается в коллекциях:Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези
Наукові праці. (УЕФ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ЗБІРНИК-4-НАУКОВОЇ-КОНФЕРЕНЦІЇ_454-456.pdf409,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь