DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра управління і економіки фармації >
Наукові праці. (УЕФ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7265

Название: Аналіз вітчизняного фармацевтичного ринку антиагрегантів
Авторы: Ткаченко, Наталя Олександрівна
Гладишев, Віталій Валентинович
Пронтенко, А. Є.
Дата публикации: 2016
Издатель: НФаУ
Библиографическое описание: Ткаченко Н. О. Аналіз вітчизняного фармацевтичного ринку антиагрегантів / Н. О. Ткаченко, В. В. Гладишев, А.Є. Пронтенко // Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики: зб. наук. статей ІV Міжнар. наук.- практ. Internet-конф. (м. Харків, 24-25 березня 2016 р.). – Харків. : НФаУ, 2016. – С. 438-439.
Аннотация: Світовий фармацевтичний ринок ліків антитромботичної дії, і украї-нський ринок зокрема, швидко реагує на нові наукові досягнення. Асорти-мент постійно поповнюється більш ефективними і безпечними засобами, що вимагає від лікарів та провізорів якісної орієнтації і знань цього сегме-нта ринку. Крім того, для вдосконалення лікарського забезпечення насе-лення препаратами даної групи керівникам аптечних закладів та оптових фармацевтичних компаній необхідно володіти інформацією про зміни, що відбуваються в асортиментній і фірмовою структурі ринку антитромботи-чних засобів. Метою роботи стало вивчення сучасного стану українського ринку антитромботичних засобів з акцентом на лікарські засоби групи «Антиаг-реганти», формування інформаційного масиву про препарати групи В01АС «Антиагреганти» та маркетинговий аналіз антиагрегантів, які дозволені до застосування в Україні.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7265
Располагается в коллекциях:Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези
Наукові праці. (Технологія ліків)
Наукові праці. (УЕФ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ЗБІРНИК-4-НАУКОВОЇ-КОНФЕРЕНЦІЇ_438-439.pdf405,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь