DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра аналітичної хімії >
Навчальні матеріали та презентації. (Аналітична хімія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7566

Название: Контроль якості продуктів харчування та харчових добавок. Модуль 1 : навч.-метод. посібник для студентів 5 курсу фармацевтичного факультету спеціальності "Фармація"
Авторы: Васюк, Світлана Олександрівна
Коржова, Алла Станіславівна
Монайкіна, Юлія Віталіївна
Дата публикации: 2017
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Васюк С. О. Контроль якості продуктів харчування та харчових добавок. Модуль 1 : навч.-метод. посіб. для студентів 5 курсу фарм. ф-ту спец. "Фармація" / уклад. : С. О. Васюк, А. С. Коржова, Ю. В. Монайкіна. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2017. – 131 с.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7566
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Аналітична хімія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Контроль якості прод. харч..pdf773,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь