DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра управління і економіки фармації та фармацевтичної технології ННІПО >
Навчальні матеріали та презентації. (УЕФ та фарм. технології ННІПОО) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7620

Название: Фармацевтична технологія : навчальний посібник до самостійної роботи провізорів-інтернів зі спеціальності «Загальна фармація». Ч. 1
Авторы: Смойловська, Галина Павлівна
Малюгіна, Олена Олександрівна
Мазулін, Олександр Владиленович
Дуюн, Ірина Федорівна
Ключевые слова: фармацевтична технологія
навчальний посібник
інтернатура
самостійна робота
Дата публикации: 2017
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Фармацевтична технологія : навчальний посібник до самостійної роботи провізорів-інтернів зі спеціальності «Загальна фармація». Ч. 1 / Г. П. Смойловська, О.О. Малюгіна, О.В. Мазулін, І.Ф. Дуюн. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2017. – 97 с.
Аннотация: Навчальний посібник «Фармацевтична технологія: І частина до самостійної роботи провізорів-інтернів зі спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до типової програми провізорів-інтернів та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику надана інформація про сучасний стан та перспективи розвитку фармацевтичної галузі та діючі нормативні акти щодо виробництва ліків в аптечних та промислових умовах. Важливим є надання знань про біофармацевтичні аспекти виготовлення окремих лікарських форм при виготовленні лікарських засобів.
Описание: Затверджено на засіданні Центральної методичної Ради ЗДМУ (протокол № 5 від «25» травня 2017 р.) та рекомендовано для використання у навчальному процесі Рецензенти: Каплаушенко Андрій Григорович - доктор фармацевтичних наук, доцент завідувач кафедри фізколоїдної хімії Запорізького державного медичного університету,. Бушуєва Інна Володимирівна - професор кафедри клінічної фармації, фармакотерапії і управління та економіки фармації Запорізького державного медичного університету доктор фармацевтичних наук, професор.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7620
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (УЕФ та фарм. технології ННІПОО)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Навчпосібник для самостійної роботи з ФТ інтерни ч 1.pdf1,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь