DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра фармакології та медичної рецептури з курсом нормальної фізіології >
Навчальні матеріали та презентації. (Фармакологія та МР) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7670

Название: Практикум з курсу фізіології. Модуль 2: для студентів 2 курсу І медичного факультету спеціальності "Лікувальна справа" (МК)
Авторы: Кущ, Оксана Георгіївна
Морозова, Оксана Валентинівна
Бессараб, Георгій Ігнатович
Омельянчик, Володимир Миколайович
Степанова, Надія Володимирівна
Сухомлінова, Ірина Євгенівна
Тихоновська, Марина Анатоліївна
Жернова, Наталія Петрівна
Бурега, Ігор Юрійович
Путілін, Денис Анатолійович
Прозорова, Тетяна Михайлівна
Шведова, Тетяна Анатоліївна
Чернова, Юлія Володимирівна
Крашевський, Артем Володимирович
Романова, Катерина Борисівна
Піртя, Галина Віталіївна
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Практикум з курсу фізіології. Модуль 2: для студентів 2 курсу І медичного факультету спеціальності "Лікувальна справа", які попередньо здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста (МК) / О. Г. Кущ, О. В. Морозова, Г. І. Бессараб, [та ін.]. – Запоріжжя : [ЗДМУ], 2018. – 143 с.
Аннотация: Практикум складено відповідно до типової програми з фізіології для вищих медичних навчальних закладів України ІІІ та ІV рівнів акредитації для спеціальності «Лікувальна справа» 7.12010001, напряму підготовки 222 «Медицина» затвердженої МОЗ України в 2015 р., яка складена у відповідності з наступними нормативними документами: навчальним планом, розробленим на принципах Європейської кредитно-модульної системи (ЕСТS) і затвердженим наказом МОЗ України від 19.10.2009 №749 та змінами до навчального плану, затвердженими МОЗ України (лист №08.01-47/8986 від 24.03.2015), інструкцією щодо оцінювання навчальної діяльності студентів в умовах впровадження Європейської кредитно-трансферної системи організації навчального процесу, затвердженої МОЗ України 15.04.2014., примірного навчального плану підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 22 «Охорона здоров’я» у вищих навчальних закладах МОЗ України за спеціальністю 222 «Медицина» кваліфікації освітньої «Магістр медицини», кваліфікації професійної «Лікар», затвердженого 26.07.2016 р. Практикум побудований на змістових (тематичних) модулях, темах занять, які входять до модуля №1 і орієнтований на вивчення курсу нормальної фізіології продовж ІІІ (осіннього) семестру 2-го року навчання. Практикум призначений для використання при проведенні практичних занять студентами медичних університетів, що навчаються за спеціальності «Лікувальна справа» і вивчають нормальну фізіологію за кредитно-модульною системою відповідно до вимог Болонського процесу. Це дозволить оптимізувати якість підготовки до занять та здачі тематичних модульних блоків для присвоєння залікових кредитів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7670
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Фармакологія та МР)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
МК Фізіологія людини. Практикум. Модуль 2_2017.pdf2,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь