DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра фармакології та медичної рецептури з курсом нормальної фізіології >
Навчальні матеріали та презентації. (Фармакологія та МР) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7672

Название: Практикум з курсу фізіології. Модуль 2: для студентів 2 курсу ІІ медичного факультету спеціальності "Педіатрія"
Авторы: Кущ, Оксана Георгіївна
Бессараб, Георгій Ігнатович
Омельянчик, Володимир Миколайович
Степанова, Надія Володимирівна
Морозова, Оксана Валентинівна
Сухомлінова, Ірина Євгенівна
Тихоновська, Марина Анатоліївна
Жернова, Наталія Петрівна
Кучковський, Олег Миколайович
Путілін, Денис Анатолійович
Прозорова, Тетяна Михайлівна
Чернова, Юлія Володимирівна
Шведова, Тетяна Анатоліївна
Крашевський, Артем Володимирович
Бурега, Ігор Юрійович
Романова, Катерина Борисівна
Піртя, Галина Віталіївна
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Практикум з курсу фізіології. Модуль 2: для студентів 2 курсу ІІ медичного факультету спеціальності "Педіатрія" / О. Г. Кущ, Г. І. Бессараб, В.М. Омельянчик [та ін.]. – Запоріжжя : [ЗДМУ], 2018. – 147 с.
Аннотация: Практикум складено відповідно до типової програми з фізіології для вищих медичних навчальних закладів України ІІІ та ІV рівнів акредитації для спеціальності «Педіатрія» 7.12010002, «Медико-профілактична справа» 7.12010003 напряму підготовки 1201 «Медицина» затвердженої МОЗ України в 2015 р., яка складена у відповідності з наступними нормативними документами: навчальним планом, розробленим на принципах Європейської кредитно-трансферної системи (ЕСТS) і затвердженим наказом МОЗ України від 19.10.2009 №749 та змінами до навчального плану, затвердженими МОЗ України (лист №08.01-47/8986 від 24.03.2015), інструкцією щодо оцінювання навчальної діяльності студентів в умовах впровадження Європейської кредитно-трансферної системи організації навчального процесу, затвердженої МОЗ України 15.04.2014. Практикум побудований на змістових (тематичних) модулях, темах занять, які входять до модуля №2, відповідно до вимог «Рекомендацій відносно розробки програм навчальних дисциплін» (наказ МОЗ України від 12.10.2004 р. № 492) і орієнтований на вивчення курсу нормальної фізіології продовж ІV (весняного) семестру 2-го року навчання (Модуль №2 при вивченні дисципліни «Нормальна фізіологія»). Практикум призначений для використання при проведенні практичних занять студентами медичних університетів, що навчаються за спеціальністю «Педіатрія» і вивчають нормальну фізіологію за кредитно-трансферною системою відповідно до вимог Болонського процесу. Це дозволить оптимізувати якість підготовки до занять та здачі тематичних модульних блоків для присвоєння залікових кредитів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7672
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Фармакологія та МР)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Практикум пед.ф..pdf2,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь