DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра мовної підготовки >
Наукові праці. (Мовна підготовка) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7990

Название: Вплив мультимедійних технологій на сучасну освіту
Авторы: Соловйова, Ольга Володимирівна
Дата публикации: 2018
Издатель: Переяслав-Хмельницький
Библиографическое описание: Соловйова О. В. Вплив мультимедійних технологій на сучасну освіту / О. В. Соловйова // Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії: зб. наук. праць: матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. – Переяслав-Хмельницький, 2018 р. – С. 48-50.
Аннотация: Мультимедійні технології - один із перспективних напрямів розвитку навчального процесу. Вони поєднують у собі потужні освітні ресурси, що здатні забезпечити середовище для формування та розвитку ключових компетентностей сучасного студента. Мультимедійні технології використовується в різних сферах, таких як освіта, бізнес, наука і технології. Вони відкривають принципово нові методичні підходи до організації педагогічного процесу. Засоби мультимедійних технологій розділяють на два класи: на основі взаємодії і на основі використання самих мультимедійних технологій. До першого класу доцільно віднести засоби синхронної взаємодії (відеоконференції), асинхронної взаємодії, он-лайн режим (вебінари, електронні навчальні матеріали). До другого класу належать різноманітні віртуальні об'єкти, реальні відеофрагменти, аудіофрагменти, анімаційна графіка тощо. Для створення і реалізації мультимедійних технологій потрібні мультимедійний комп'ютер, відповідне прикладне програмне забезпечення та засоби проектування мультимедійних проектів на великі екрани - мультимедійні проектори.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7990
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Мовна підготовка)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття_Соловйова О.В..pdf140,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь