DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра дитячих інфекційних хвороб >
Навчальні матеріали та презентації. (Дитячі ІХ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8102

Название: Вірусні гепатити, поліомієліт, ентеровірусна інфекція
Авторы: Рябоконь, Юрій Юрійович
Дата публикации: 2015
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Вірусні гепатити, поліомієліт, ентеровірусна інфекція: методичні рекомендації для студентів / уклад. Ю. Ю. Рябоконь. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2015. – 142 с.
Аннотация: Вірусні гепатити є розповсюдженими інфекційними захворюваннями у дітей. Важливість вивчення цієї проблеми зумовлена не тільки високою захворюваністю, а й тяжкістю клінічних проявів, тривалим перебігом і частими тяжкими наслідками — розвитком злоякісних форм або хронічного гепатиту, цирозу печінки. Переважання безжовтяничних та інапарантних форм вірусних гепатитів сприяє епідемічному росту захворюваності. Широкий діапазон клінічних проявів — від субклінічних і безжовтяничних форм до блискавичного перебігу вірусного гепатиту створює значні труднощі для діагностики. Тому знання діагностичних критеріїв вірусних гепатитів необхідні лікарям для ранньої діагностики, своєчасного лікування і профілактики цього захворювання. Мета: навчитися збирати анамнез та епіданамнез у хворих на вірусний гепатит, обстежувати хворого із цією патологією, вміти обґрунтувати діагноз та визначати діагностичні критерії, форми та тяжкість захворювання, проводити диференційний діагноз за провідними синдромами, призначати лікування, організовувати протиепідемічні заходи в осередку, організувати диспансерний нагляд за тими, хто перехворів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8102
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Дитячі ІХ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
5 курс-.pdf2,27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь