DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра дитячих інфекційних хвороб >
Навчальні матеріали та презентації. (Дитячі ІХ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8133

Название: Диференційна діагностика гострих кишкових інфекцій (ГКІ) у дітей
Авторы: Сіліна, Єлизавета Андріївна
Дата публикации: 2015
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Сіліна Є. А. Диференційна діагностика гострих кишкових інфекцій (ГКІ) у дітей: методичні рекомендації для студентів / Є. А. Сіліна. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2015. – 193 с.
Аннотация: Гострі кишкові інфекції (ГКІ)посідають домінуючі позиції в інфекційній патології дитячого віку і є однією з причин летальності у дітей раннього віку. Діагноз і диференційний діагноз ГКІ у дітей раннього віку має труднощі, тому що клінічна симптоматика початкового періоду цих захворювань характеризується подібними проявами. Клінічні прояви ГКІ складаються з загально інтоксикаційного синдрому, дисфункції шлунково-кишкового тракту та прояву токсикозу. При проведенні диференційного діагнозу ГКІ необхідно пам’ятати, що загально інтоксикаційний синдром та синдром кишкової дисфункції можуть мати і неінфекційну природу. Від своєчасності та адекватності призначенної терапії при ГКІ залежать тривалість захворювання, його наслідки. Ретельність і своєчасність проведення протиепідемічних заходів у вогнищі ГКІ усунуть можливість подальшого розповсюдження інфекції в дитячих колективах.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8133
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Дитячі ІХ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
6курс. педіатри.-.pdf2,78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь