DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра фтизіатрії і пульмонології >
Наукові праці. (Фтизіатрія і пульмонологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8455

Название: Стан організації надання паліативної та хоспісної допомоги інкурабельним хворим на туберкульоз в Україні
Авторы: Разнатовська, Олена Миколаївна
Ключевые слова: паліативна допомога
хоспісна допомога
інкурабельні хворі на туберкульоз
palliative care
hospice care
tuberculosis patients beyond recovery
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Разнатовська О. Стан організації надання паліативної та хоспісної допомоги інкурабельним хворим на туберкульоз в Україні / О. Разнатовська // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали ХХХІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (28 лют. 2018 р.) : зб. наук. пр. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2018. ‒ Вип. 33. – С. 461-463.
Аннотация: У статті розглянуто стан організації надання паліативної та хоспісної допомоги інкурабельним хворим на туберкульоз в Україні на сьогодні. Проблема організації надання паліативної та хоспісної допомоги інкурабельним хворим на туберкульоз в Україні на сьогодні є дуже актуальною, і для її вирішення необхідне в першу чергу розробка та впровадження уніфікованої програми розвитку паліативної та хоспісної допомоги хворим на туберкульоз, по-друге – це створення спеціалізованих відділень та хоспісів. The article presents the situation of providing palliative and hospice care for tuberculosis patients beyond recovery in Ukraine up to the date. The problem of providing palliative and hospice treatment for tuberculosis patients beyond recovery in Ukraine up to the date is quite essential, and its solving requires for development and application of the unified program of the development of palliative and hospice care for tuberculosis patients, firstly, and secondly, it is the creation of specialized departments and hospices.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8455
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Фтизіатрія і пульмонологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
РазнатовськаО_2018_461-463.pdf813,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь