DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра суспільних дисциплін >
Навчальні матеріали та презентації. (Суспільні дисципліни) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8457

Название: Історія України [навч.-метод. посіб.]
Авторы: Бідзіля, Петро Омелянович
Дідик, Сергій Сергійович
Ключевые слова: історія України
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Історія України : навч.-метод. посіб. для підготовки до семінар. занять та самостійної роботи (для студентів закладів вищої освіти МОЗ України денної форми навчання) / упоряд. П. О. Бідзіля, С. С. Дідик. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2018. – 118 с.
Аннотация: Запропоноване видання має надати допомогу студентам під час підготовки до семінарських занять та самостійної роботи з курсу історії України. Посібник містить сформульовані теми семінарських занять та теми, винесені на самостійне опрацювання студентами, перелік фактів, персоналій, дат, термінів і понять, питання до самостійної підготовки до кожної з тем, базу тестів та питання винесені на залік. Навчально-методичний посібник розрахований на студентів закладів вищої освіти МОЗ України денної форми навчання.
Описание: Курс історії України передбачає вивчення студентами досвіду минулого українського народу, закономірностей історичного процесу, соціально-економічного розвитку, а також перспектив розвитку української державності. Під час вивчення курсу історії України та самостійної роботи студентів над навчальним матеріалом досягаються такі цілі: Навчальна – розуміння сутності явищ і процесів, які відбуваються в українській історії, яка є невідривною від розвитку європейської історії. Виховна - формування почуття патріотизму, гордості та шанобливого ставлення до героїчного минулого власної країни. У процесі вивчення курсу «Історія України» студент повинен знати: - сутність основних проблем історії України; - основні закони і етапи розвитку людської спільноти; - суспільно-політичні, економічні та культурні процеси історичного розвитку українського народу; - основні етапи розвитку української державності; - діяльність видатних історичних особистостей та основних політичних партій. Студент повинен вміти: - аналізувати історичні процеси, події, факти; - використовувати категорійно - понятійний апарат історичної науки; - використовувати свої знання в щоденній практиці. Посібник містить сформульовані теми семінарських занять та теми, винесені на самостійне опрацювання студентами, перелік фактів, персоналій, дат, термінів і понять, які мають знати студенти. До кожної теми упорядники подали питання до самостійної підготовки та список рекомендованої літератури, який допоможе у вивченні окремих тем і цілих розділів історії України. Термінологічний словник та словник персоналій допоможуть студентам засвоїти основні історичні поняття і терміни, познайомлять їх з видатними історичними постатями вітчизняної історії. База тестів дасть можливість перевірити свої знання та підготуватися до заліку.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8457
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Суспільні дисципліни)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бідзіля, Дідик. Історія України..pdf1,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь