DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра мовної підготовки >
For English speaking students. (Department of Language Training of Foreign Citizens) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8557

Название: Поточний контроль знань іноземних студентів IІ курсу медичного факультету англомовної форми навчання з дисципліни «Українська мова як іноземна» (базовий відмінковий курс)
Авторы: Коновальчук, Надія Олександрівна
Ключевые слова: контролі
методичні рекомендації до проведення контролю
тестові контролі знань студентів
проведення контролю знань студентів з української мови як іноземної
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Поточний контроль знань іноземних студентів IІ курсу медичного факультету англомовної форми навчання з дисципліни «Українська мова як іноземна» (базовий відмінковий курс) : Зб. завдань / Розроб.: Н. О. Коновальчук . – Запоріжжя : [ЗДМУ], 2018. – 82 с.
Аннотация: Збірник та методичні рекомендації до проведення контрольних робіт з української мови (другий курс, англомовна форма навчання) для викладачів складає комплекс контрольних матеріалів з курсу «Українська мова як іноземна» (другий курс, англомовна форма навчання). У збірнику представлені тестові завдання для поточних контрольних робіт 11, 12 і підсумкового контролю, що проводяться у формі комп’ютерного тесту на другому курсі медичного факультету (англомовна форма навчання) після завершення вивчення навчального матеріалу підрозділів 11 та 12 відповідно, а також завершення вивчення навчального матеріалу розділу «Базовий відмінковий курс».
Описание: Викладений ознайомлювальний фрагмент.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8557
Располагается в коллекциях:For English speaking students. (Department of Language Training of Foreign Citizens)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ПОТОЧНИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ IІ КУРСУ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ АНГЛОМОВНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ З ДИСЦИПЛІНИ «УКРАЇНСЬКА МОВА ЯК ІНОЗЕМНА» (базовий відмінковий курс)» ЗБІРНИК ЗАВДАНЬ.pdf529,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь