DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра фармакогнозії, фармакології та ботаніки >
Наукові праці. (Фармакогнозія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8931

Название: Фітохімічні та фармакологічні відомості про деякі види роду Poterium L.
Авторы: Клеванова, В. С.
Тржецинский, С. Д.
Панченко, С. В.
Федоровська, К. С.
Тржецинський, Сергій Дмитрович
Панченко, Світлана Валеріївна
Дата публикации: 2015
Издатель: England: Science and education LTD
Библиографическое описание: Фітохімічні та фармакологічні відомості про деякі види роду Poterium L. / В. С. Клеванова, С. Д. Тржецинський, С. В. Панченко, К. С. Федоровська // Science without borders – 2015 : materials of the XI International scientific and practical conference. – Sheffield : Science and education LTD, 2015. – Vol. 19 : Biological Sciences. Geography and geology. – P. 10-17.
Аннотация: Рід Poterium L. налічує до 12 видів, зосереджених переважно в Стародавньому Середземномор'ї (особливо в Західному Середземномор'ї) та Макаронезії [2]. Сьогодні, Середземномор'я включає в собі регіон, що простягнувся довкола Середземного моря, а також і саме море та острови на ньому. До Середземномор’я відносяться прибережні регіони Південної Європи, Передньої (або Західної) Азії та Північної Африки. Макаронезія (Macaronesia) – це загальна назва для декількох архіпелагів, розташованих в Атлантичному океані поблизу Європи і Африки. До складу Макаронезії входять 5 архіпелагів: Азорські острови (Португалія), Канарські острови (Іспанія), острови Селваженьш, (Португалія), острови Зеленого мису (Кабо-Верде) та Архіпелаг Мадейра (Португалія).
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8931
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Фармакогнозія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2015-03-28_10-17.pdf1,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь