DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Наукові роботи студентів та аспірантів >
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8954

Название: Вивчення хімічного складу айстри степової
Авторы: Д’яченко, Алла
Мозуль, Валентина Іванівна
Ключевые слова: тези
Дата публикации: 2014
Издатель: Запоріжжя: Запорізький національний університет
Библиографическое описание: Д’яченко А. Вивчення хімічного складу айстри степової / А. Д’яченко, В. І. Мозуль; [наук. кер.: д. б. н. Тржецинський С. Д.] // Актуальні проблеми та перспективи розвитку медичних, фармацевтичних та природних наук: зб. тез доповідей ІІІ Регіональної наук.-практ. конф.студентів, аспірантів та молодих учених (з всеукраїнською участю), 29 листопада 2014 р., м. Запоріжжя. – 2014. – С. 57.
Аннотация: У сучасній фармації значна увага приділяється не тільки вивченню добре відомих лікарських рослин, але й пошуку нових джерел природних сполук, які можуть розширити номенклатуру офіційних лікарських рослин та лікарської рослинної сировини. Представників роду айстра (Aster) нараховується більше 500 видів, більшість з них відноситься до декоративних рослин. Аналіз данних народної медицини показує, що трава і квітки видів роду айстра здавна використовувались як відхаркувальний, протизапальний, кровозупинний засіб, при гормональних розладах, легеневих та шкірних хворобах [1, 2]. Метою дослідження було визначення якісного та кількісного складу вітамінів, ліпідів, макро- і мікроелементів в наземній частині айстри степової (Aster amellus L.)
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8954
Располагается в коллекциях:Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник ІІІ регіон конфер 2014_57.pdf230,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь