DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра управління і економіки фармації >
Наукові праці. (УЕФ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8959

Название: Роль фармакоінформатики в забезпеченні достовірної інформації про результат лікарської терапії
Авторы: Дондик, Наталя Яківна
Молодожонова, О. О.
Ключевые слова: тези
Дата публикации: 2014
Издатель: Запоріжжя: Запорізький національний університет
Библиографическое описание: Дондик Н. Я. Роль фармакоінформатики в забезпеченні достовірної інформації про результат лікарської терапії / Н. Я. Дондик, О. О. Молодожонова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку медичних, фармацевтичних та природних наук: зб. тез доповідей ІІІ Регіональної наук.-практ. конф.студентів, аспірантів та молодих учених (з всеукраїнською участю), 29 листопада 2014 р., м. Запоріжжя. – 2014. – С. 91-93.
Аннотация: Теоретична та практична сучасна фармація інтегрується з досягненнями в різних галузях науки, в тому числі й інформаційних технологій. Така інтеграція визначила виникнення фармакоінформатики. Фармакоінформатика є основою вибору рішення медичних працівників у галузі фармакотерапії. Фармакотерапія включає всі форми медичного лікування. Надання якісної кваліфікованої медичної допомоги потребує строго доказаних наукових фактів для прийняття рішення, однак, це потребує наукового узагальнення. Велика кількість джерел інформації про результати досліджень і досягнень у сфері медицини і фармації переконливо свідчать про об’єктивну необхідність систематизації і узагальнення представленої інформації. В результаті в сфері медичної і фармацевтичної діяльності паралельно з медичною інформацією формується окремний напрямок – фармакоінформатика.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8959
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (УЕФ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник ІІІ регіон конфер 2014_91-93.pdf239,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь