DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медичної та фармацевтичної інформатики і новітніх технологій >
Наукові праці. (Медична інформатика) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9029

Название: Інформаційна мережа та її складові у військовій логістиці
Авторы: Білоус, М. В.
Рижов, Олексій Анатолійович
Шматенко, О. П.
Рыжов, А. А.
Ключевые слова: інформація
інформаційна мережа
військова логістика
Збройні Сили України
тези
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Білоус М. В. Інформаційна мережа та її складові у військовій логістиці / М. В. Білоус, О. А. Рижов, О. П. Шматенко // Актуальні питання дистанційної освіти та телемедицини 2018 : матеріали Всеукр. наук.-метод. відеоконф. з міжнар. участю (25-26 квіт. 2018 р., м. Запоріжжя). – Запоріжжя : ЗДМУ, 2018. – C. 52-54.
Аннотация: Станом на сьогодні в Україні проводиться оборонна реформа. Так, згідно Стратегічного оборонного бюлетеня України, схваленого Указом Президента України від 06 червня 2016 року № 240/2016, створюється єдина ефективна система логістичного забезпечення Збройних Сил (ЗС) України, інших військових формувань та правоохоронних органів, як у мирний, так і у воєнний час, яка повинна функціонувати відповідно до стандартів НАТО і здатна якісно співпрацювати зі збройними силами інших держав-членів НАТО та Євросоюзу. Відповідно до Матриці досягнення стратегічних цілей і виконання основних завдань оборонної реформи наразі створено Головне управління логістики (J4) у складі Генерального штабу ЗС України. З метою переходу на єдину систему кодифікації військового майна сил оборони, сумісну із системою кодифікації НАТО, затверджено Порядок кодифікації предметів постачання (Наказ МОУ від 18.12.2017 р. № 673). Цей порядок визначає процедуру кодифікації предметів, що постачаються силам оборони України для виконання ними спільних завдань з оборони держави. Разом з тим постає необхідність у створенні єдиної сучасної логістичної інформаційної та 53 комунікаційної мережі, що охоплює ЗС України, інші військові формування та правоохоронні органи, яка також повинна функціонувати відповідно до принципів і стандартів, прийнятих державами-членами НАТО і бути сумісною з інформаційною мережею збройних сил інших держав-членів Альянсу. Найважливішим аспектом в реалізації зазначеної програми є визначення базових термінів та понять, які формують теоретичну основу у військовій логістиці відповідно до міжнародних норм і вимог.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9029
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Медична інформатика)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Page-52-54.pdf278,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь