DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра внутрішніх хвороб 2 >
Наукові праці. (ВХ-2) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9050

Название: Впровадження онлайн курсів: можливості впливу на мотивацію студента
Авторы: Візір, Вадим Анатолійович
Деміденко, Олександр Вікторович
Приходько, Ігор Борисович
Ключевые слова: онлайн-навчання
мотиваційні чинники
елементи самомотивації
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Візір В. А. Впровадження онлайн курсів: можливості впливу на мотивацію студента / В. А. Візір, О. В. Деміденко, І. Б. Приходько // Актуальні питання дистанційної освіти та телемедицини 2018 : матеріали Всеукр. наук.-метод. відеоконф. з міжнар. участю (25-26 квіт. 2018 р., м. Запоріжжя). – Запоріжжя ; К. : ЗДМУ, 2018. – C. 100-101.
Аннотация: Вступ. Мотивація - це дуже важлива складова будь-якого освітнього процесу, але для онлайн-навчання вона важлива особливо. Відомо, що з усіх зареєстрованих на онлайн-курс приступають до навчання близько двох третин слухачів, а до екзамену і отримання сертифікату доходить, як правило, не більше 5%. Найскладнішим для студента є утриматись на тривалому курсі протягом першого тижня навчання. Часто користувачі не приступають до вивчення курсу тільки через те, що він не розпочинається одразу або їм не пояснили зміст курсу. Якщо в звичайному форматі освіти мотивуючими складовими досить часто виступають адміністративні важелі або витрачені гроші, то у випадку з безкоштовними курсами мотивуючими можуть виступати дещо інші механізми. Мета дослідження: обговорити можливості підвищення мотивації та самомотивації студентів до онлайн-навчання.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9050
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (ВХ-2)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Page-100-101.pdf280,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь