|
IRZSMU >
Наукові роботи студентів та аспірантів >
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9144
|
Название: | Газохроматографічне дослідження плодів годжі |
Авторы: | Кокітко, В. І. |
Ключевые слова: | тези доповідей |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Запорізький державний медичний університет |
Библиографическое описание: | Кокітко, В. І. Газохроматографічне дослідження плодів годжі / В. І. Кокітко // Студенти-науковці ЗДМУ в сучасній медицині і фармації – 2019 : збірник тез доповідей наук.-практ. конф. студентів в рамках І туру «Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей звань і спеціальностей у 2018 – 2019 н.р.», 06-07 лют. 2019 р., м. Запоріжжя. – Запоріжжя, 2019. – С.80-82. |
Аннотация: | Ліцій звичайний – Lycium barbarum L., представник родини пасльонових – Solanaceae. Плоди годжі або плоди ліція, який зростає на території Китаю, Тибету, в Гімалаях, Монголії, Україні, регулюють вуглеводний обмін в організмі, добре позначаються на травленні, що в свою чергу, сприяє схудненню. Ягоди годжі надають позитивний вплив на організм у трьох основних напрямках: володіють потужним тонізуючим ефектом, наділяють бадьорістю, силою, витривалістю, позбавляють від втоми, сонливості. Їх корисно вживати для зміцнення імунітету, вони добре захищають від простудних захворювань; мають широке застосування в області дієтології. Мета роботи. За допомогою газової хроматографії визначити компонентний склад (БАР) плодів годжі. |
URI: | http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9144 |
Располагается в коллекциях: | Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|