DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра акушерства, гінекології та репродуктивної медицини ННІПО >
Наукові праці. (Акушерство ННІПО) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9257

Название: Тактика підготовки ендометрія у пацієнток в програмі ДРТ для підвищення ефективності
Авторы: Авраменко, Наталія Вікторівна
Чиж, В. В.
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Авраменко, Н. В. Тактика підготовки ендометрія у пацієнток в програмі ДРТ для підвищення ефективності лікування / Н. В. Авраменко, В. В. Чиж // Актуальні питання сучасної медицини і фармації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (до 50-річчя заснування ЗДМУ), 18-25 квітня 2018 р., 30 травня 2018 р. – Запоріжжя, 2018. – С. 31-32.
Аннотация: Вступ. Безпліддя – це серйозна медико-соціальна і економічна проблема сучасного суспільства. Актуальність її визначається в першу чергу високою поширеністю. Зокрема, відомо, що в економічно розвинених країнах як мінімум 20% населення має проблеми з настанням вагітності. На сьогоднішній день дуже актуальним стає поліпшення ефективності методів лікування безпліддя. Мета дослідження – покращити ефективність методів ДРТ у пацієнток з патологією ендометрію. Матеріали та методи: У групу спостереження включені 112 пацієнтки для додаткового обстеження. З урахуванням виявленої патології 92 пацієнтки (основна група) були розділені на 4 підгрупи: 23 пацієнтки – з ознаками хронічного эндометрита; хворі з наявністю цервікальних антіспермальних антітіл 12 пацієнток – з порушенням експресії стероїдних рецепторів 27 пацієнток – з патологією ендометрія 30 пацієнток – з поєднанням запальних і гіперпластичних процесів в ендометрії. 20 пацієнток – без виявленої патології ендометрія склали контрольну групу. Статистичний аналіз проводили з використанням загальноприйнятих методів медичної статистики за допомогою програмних систем Microsoft Exel та Biostat. При розподілі, близькому до нормального, оцінку статистичної значущості здійснювали за t-критерієм Стьюдента. Відмінності приймалися як достовірні при рівні значущості 0,05.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9257
Располагается в коллекциях:Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези
Наукові праці. (Акушерство ННІПО)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Page-31-32-Авраменко.pdf193,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь