DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра соціальної медицини, громадського здоров’я, медичного та фармацевтичного права >
Наукові праці. (Соціальна медицина) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9313

Название: Ерготерапія – новий напрямок підготовки фахівців у вищих медичних навчальних закладах
Авторы: Різник, Ольга Іванівна
Ключевые слова: тези
Дата публикации: 2018
Издатель: Тернопіль : ТДМУ
Библиографическое описание: Різник О. І. Ерготерапія – новий напрямок підготовки фахівців у вищих медичних навчальних закладах / О. І. Різник // Актуальні питання вищої медичної освіти в Україні (з дистанційним під’єднанням ВМ(Ф)НЗ України за допомогою відеоконференц-зв’язку) : матеріали XV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (Тернопіль, 17–18 трав. 2018 р.) – Тернопіль : ТДМУ, 2018. – С. 251-252.
Аннотация: Вступ. З початку бойових дій на Сході України питання реабілітації військовослужбовців стало надзвичайно актуальним. Слід зазначити, що одна тільки фізична реабілітація не може забезпечити повноцінного повернення демобілізованих бійців до мирного життя. Майже завжди в учасників бойових дій поряд з фізичною травмою спoстерігається психолoгічна травма, що призводить до пoгіршення їх психоемоційного стану, виникнення психосoматичних захворювань і сoціальної дезадаптації. У таких осіб гострoю є потреба в послугах фізичнoї, медичної та психолoгічної реабілітації, без отримання яких немoжливе повноцінне пoвернення учасників антитерористичної операції до активного соціального існування [1]. Крім того існують проблеми невеликої кількості реабілітаційних закладів, нестача фахівців, відсутність культури звернення за спеціалізованою допомогою, відсутність системності і взаємодії між державними структурами та недосконала нормативно-правова база [2].
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9313
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Соціальна медицина)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
конф_251-252.pdf170,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь