DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра пропедевтичної та хірургічної стоматології >
Наукові праці. (Хірургічна стоматологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9591

Название: Психотерапевтична корекція дезадаптуючих феноменів у дітей з різним рівнем психічного здоров’я
Авторы: Скрипник, А. С.
Дац, Валерія Валеріївна
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Скрипник А. С. Психотерапевтична корекція дезадаптуючих феноменів у дітей з різним рівнем психічного здоров’я / А. С. Скрипник, В. В. Дац // Актуальні питання сучасної медицини і фармації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (до 50-річчя заснування ЗДМУ), 18-25 квіт. 2018 р., 30 трав. 2018 р. – Запоріжжя: ЗДМУ, 2018. – С. 118.
Аннотация: Актуальність. З початку ХХІ реєструється стійка тенденція до збільшення питомої ваги психічної патології у дітей, що сягає клінічного цензу та потребує психіатричного та психотерапевтичного втручання. Незрілість адаптивних механізмів у дитячому віці зумовлює набуття біхевіоральними актами рис делінквентності, що диктує необхідність розробки методик корекції дезадаптуючих психопатологічних феноменів. Мета дослідження: підбір конгруентних феномен-специфічних психокорекційних стратегій для підвищення адаптивності дітей з різним рівнем психічного здоров’я. Контингенти і методи: у дослідженні приймали участь 80 дітей, у 30 з яких діагностовано аутизм, ще у 30 – олігофренії та у 20 – синдром дефіциту уваги та гіперактивності. В ході дослідження були використані клініко-психопатологічний, психодіагностичний та клініко-феноменологічний методи.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9591
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Хірургічна стоматологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Page-118-Скрипник.pdf208,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь