DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медбіології, паразитології та генетики >
Наукові праці. (Медбіологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9653

Название: Динаміка палінації дерев роду Populus в Запоріжжі (2015-2018 років)
Авторы: Гуліна, Оксана Сергіївна
Ємець, Тетяна Іванівна
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Гуліна О. С. Динаміка палінації дерев роду Populus в Запоріжжі (2015-2018 років) / О. С. Гуліна, Т. І. Ємець // Актуальні питання сучасної медицини і фармації : зб. тез доп. наук.-практ. конф. з міжнарод. участю молодих вчених та студ., 13–17 травня 2019 р. - Запоріжжя, 2019. – С. 7.
Аннотация: Вступ. Одним із чинників довкілля, що рік за роком справляє все помітніший вплив на здоров’я чутливих до нього верств населення, є пилок алергенних анемофільних рослин, який викликає спалахи сезонної алергії у певний період року. Пилок тополі, за даними щодо алергенності, посідає чільне місце у аеропаліноспектрі м. Запоріжжя. При зміні погодних умов спалахи та їх інтенсивність змінюється. Важливо постійне аеропалінологічне спостереження, щоб своєчасно проводити профілактичні заходи, спрямовані на попередження розвитку алергічних реакцій у населення. Мета дослідження. Проаналізувати динаміку палінації рослин роду Populus у м. Запоріжжі та встановити тенденції зміни алергогенної ситуації на основі даних, отриманих в процесі проведення аероалергенного моніторингу.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9653
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (ЦПІГ)
Наукові праці. (Медбіологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Гуліна_7.pdf820,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь