DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра урології >
Наукові праці. (Урологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9661

Название: Педагогічні аспекти підвищення якості освіти у медичних вищих навчальних закладах
Авторы: Губарь, Андрій Олександрович
Бачурін, Георгій Вікторович
Довбиш, Михайло Афанасійович
Довбиш, Ігор Михайлович
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Губарь А. О. Педагогічні аспекти підвищення якості освіти у медичних вищих навчальних закладах / А. О. Губарь, Г. В. Бачурін, М. А. Довбиш, І. М. Довбиш // Актуальні питання сучасної медицини і фармації : зб. тез доп. наук.-практ. конф. з міжнар. участю молодих вчених та студентів, 13–17 трав. 2019 р. – Запоріжжя: ЗДМУ, 2019. – С. 46-47.
Аннотация: Педагогічний аспект підвищення якості професійної підготовки студентів у медичних вищих навчальних закладах (ВНЗ) спрямований на розгляд його як результату освітнього процесу, що відповідає запитам особистості студента і соціального замовлення. Університети повинні готувати працівників, підготовлених до творчої діяльності, здатних до високоінтенсивної праці, до здійснення безперервної професійної освіти. Якість освіти, з нашої точки зору, є така підготовка майбутніх лікарів, які здатні до ефективної професійної діяльності, до швидкої адаптації в сучасних умовах, які володіють технологіями в своєму напрямку, уміннями використовувати отримані ними знання при вирішенні професійних завдань. Одним з важливих завдань, вирішення якого спрямовано на забезпечення поліпшення якості підготовки фахівців у ВНЗ – це оцінка якості одержуваного кожним освіти, узгоджена з системою наукових знань і професійних завдань в обраній спеціалізації, а також оцінка можливості зміни системи освіти, що забезпечує поліпшення його якості. Тому виникає питання про те, які умови необхідно створювати для підвищення якості професійної підготовки майбутніх фахівців, якими критеріями буде характеризуватися якість професійної підготовки студентів, які будуть визначені в педагогічному процесі.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9661
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Урологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Губарь_46.pdf899,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь