DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Центр підготовки іноземних громадян >
Навчальні матеріали та презентації. (ЦПІГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9794

Название: Дидактичне та змістове наповнення курсу з української мови як іноземної (довузівський етап підготовки)
Авторы: Васецька, Лариса Іванівна
Дата публикации: 2019
Издатель: Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Библиографическое описание: Васецька Л. І. Дидактичне та змістове наповнення курсу з української мови як іноземної (довузівський етап підготовки) / Л. І. Васецька // Доуніверситетська підготовка: інновації, виклики, перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Київ, 21 трав. 2019 р.). – Київ, 2019. – С. 6-9.
Аннотация: Привабливість навчання та якість освіти іноземців на довузівському етапі підготовки в Україні забезпечуються матеріально-технічним та інтелектуальним ресурсом закладу вищої освіти. Ефективність та раціональність організації навчального процесу повинна ґрунтуватися, по-перше, на чітких нормативно-методичних та навчально-методичних засадах, по-друге, на дидактичній координованості навчання мови на довузівському етапі та на І курсі закладу вищої освіти, по-третє, на гармонізації навчальних програм з української мови довузівського етапу й основного етапу підготовки іноземців, і, насамкінець, на урахуванні сучасних освітніх запитів. Відповідно до названих вимог вибудовується організаційно-методична модель навчання української мови у центрі підготовки іноземних громадян (ЦПІГ) ЗДМУ.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9794
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (ЦПІГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
conf_21_05_19_6-9.pdf653,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь