DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра психіатрії, психотерапії, загальної та медичної психології, наркології та сексології >
Наукові праці. (Психіатрія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9818

Название: Взаємозв'язок синдрому емоційного вигорання та успішності серед студентів медичних закладів вищої освіти
Авторы: Плохушко, Роман Вікторович
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Плохушко, Р. В. Взаємозв'язок синдрому емоційного вигорання та успішності серед студентів медичних закладів вищої освіти / Р. В. Плохушко // Актуальні питання сучасної медицини і фармації : зб. тез доп. наук.-практ. конф. з міжнар. участю молодих вчених та студентів, 13–17 травня 2019 р. – Запоріжжя: ЗДМУ, 2019. – С. 94.
Аннотация: Вступ. Сучасний світ змушує людину жити в умовах постійного стресу, що часто обумовлений психотравмуючими впливами від соціуму. За останні роки все більше досліджень присвячують вивченню захворювань, що виникають на фоні психосоціальних факторів. Серед них виділяють синдром емоційного вигорання, котрий є механізмом особистістого психологічного захисту і проявляється повним або частковим виключенням емоцій у відповідь на різні психотравмуючі впливи. Мета дослідження. Визначити взаємозв'язок синдрому емоційного вигорання та успішності серед студентів медичних закладів вищої освіти. Матеріал і методи. Методом анонімного анкетування було опитано 377 студентів (137 студентів ІІІ курсу, 142 студентів IV курсу та 98 студентів VI курсу) з використанням адаптованого опитувальника MBI. Всі студенти були розділені на групи відносно статевої приналежності та за рівнем академічної успішності (І група (Г-І) – середній бал успішності – 3,0-3,5; ІІ група (Г-ІІ) – 3,5-4,0; ІІІ група (Г-ІІІ) – 4,0-4,5; IV група (Г- IV) – 4,5-5,0 балів). Анкетування проводилося двічі – в період сессії та в період після канікул.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9818
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Психіатрія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Плохушко_94.pdf621,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь