DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Наукові роботи студентів та аспірантів >
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9869

Название: Вивчення фармацевтичного ринку мазей з антиоксидантними власивостями
Авторы: Шевченко, О. А.
Бідненко, Олександр Сергійович
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Шевченко О. А. Вивчення фармацевтичного ринку мазей з антиоксидантними власивостями / О. А. Шевченко, О. С. Бідненко // Актуальні питання сучасної медицини і фармації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (до 50-річчя заснування ЗДМУ), 18-25 квітня 2018 р., 30 травня 2018 р. – Запоріжжя, 2018. – С. 182.
Аннотация: На сьогодні актуальним являється питання захисту шкіри від різноманітних зовнішніх та біологічних факторів. Шкіра має здатність до регенерації, однак з віком робити їй це все важче. Клітини починають ділитися повільніше, а причиною цього згубного процесу є вільні радикали. Для того, щоб підтримати наш організм потрібна допомога антиоксидантів. В наш час застосовуються різноманітні мазі з антиоксидантними властивостями, але всі вони мають прояв небажаних побічних ефектів. Тому актуальним являється пошук препарату, який має мінімальних ризик прояву побічних ефектів. Одним з таких препаратів є мазь тіотриазоліну. Метою нашого дослідження є аналіз фармацевтичного ринку мазей з антиоксидантними властивостями. Матеріалами для дослідження були Реєстр ЛЗ, зареєстрованих в Україні, та інші електронні джерела інформації. Дослідження свідчить, що на фармацевтичному ринку України переважають препарати імпортного виробництва - 58,2%, в тому числі 6,6% з країн ближнього зарубіжжя (Росія, Молдова). В Україні зареєстровані препарати 32 країн. Імпортні дерматологічні ЛЗ надходять на український ринок з країн, серед яких значну частину займають Німеччина (19,7%), Індія (15,0%), Польща (10,8%), Хорватія і Росія (по 6,1%).
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9869
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Фармацевтична хімія)
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Page-182-Шевченко-1.pdf196,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь