DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Наукові роботи студентів та аспірантів >
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9878

Название: Проведення фармако-технологічних випробувань для таблеток «Гіпертрил»
Авторы: Ангеліс, І. В.
Парнюк, Наталя Вікторівна
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Ангеліс, І. В. Проведення фармако-технологічних випробувань для таблеток «Гіпертрил» / І. В. Ангеліс, Н. В. Парнюк // Актуальні питання сучасної медицини і фармації : зб. тез доп. наук.-практ. конф. з міжнар. участю молодих вчених та студентів, 13–17 травня 2019 р. – Запоріжжя: ЗДМУ, 2019. – С. 135.
Аннотация: Вступ. Серцево-судинні захворювання (ССЗ) є основною причиною смертності та інвалідності населення у більшості країн світу. Тому актуальним є створення нових вітчизняних лікарських засобів з гіпотензивною та протиішемічною дією. Науковцями НВО «Фарматрон» спільно із співробітниками кафедри фармацевтичної хімії ЗДМУ отримана нова оригінальна сполука – бромід 1-β-фенілетил-4-аміно-1,2,4-триазолію (умовна назва «Гіпертрил»). Мета дослідження. Розробка методики для проведення фармако-технологічних випробувань, а саме, тесту «Розчинення» для оригінального таблетованого лікарського препарату «Гіпертрил». Матеріал і методи. В дослідженнях використали таблетки «Гіпертрил» по 20 мг, отримані в «Лабораторії зі стандартизації і технології лікарських засобів» на кафедрі фармацевтичної хімії ЗДМУ. При проведенні тесту «Розчинення» використали прилад з лопаттю фірми Pharma Test PTWS 120D, Німеччина. Кількісний вміст гіпертрилу, який перейшов до розчину, у відсотках визначали методом ВЕРХ відповідно до вимог ДФУ (2 Вид., том 1 п. 2.9.3). Для досліджень використовували високоефективний рідинний хроматограф Bishoff з УФ-детектором.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9878
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Фармацевтична хімія)
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ангеліс_135.pdf603,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь