DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Наукові роботи студентів та аспірантів >
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9880

Название: Визначення ринку комбінованих лікарських засобів для лікування захворювань серцево-судинної системи в Україні
Авторы: Ассані, Д. Р.
Німенко, Ганна Романівна
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Ассані, Д. Р. Визначення ринку комбінованих лікарських засобів для лікування захворювань серцево-судинної системи в Україні / Д. Р. Ассані, Г. Р. Німенко // Актуальні питання сучасної медицини і фармації : зб. тез доп. наук.-практ. конф. з міжнар. участю молодих вчених та студентів, 13–17 травня 2019 р. – Запоріжжя: ЗДМУ, 2019. – С. 136.
Аннотация: Вступ. У зв'язку з тим, що серцево-судинні захворювання є основною причиною смертності в усьому світі актуальним та своєчасним повстало питання перед медициною та фармацією, щодо якісного та оперативного забезпечення населення лікарськими засобами для лікування зазначеної патології. Тому нами були проведені маркетингові дослідження даної групи препаратів під керівництвом доцента Зарічної Т.П. Мета дослідження. Проведення маркетингових досліджень комбінованих лікарських засобів для лікування захворювань серцево-судинної системи, що представлені на ринку України. Матеріал і методи. Аналіз ринку України згідно з даними Державного реєстру лікарських засобів України (24.09.2018 р.) був проведений для засобів які впливають на серцево-судинну систему. Ця група налічує 31 препарат різноманітних виробників під різними торговими марками.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9880
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Фармацевтична хімія)
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ассані_136.pdf817,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь