DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Наукові роботи студентів та аспірантів >
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9989

Название: Реформа швидкої (екстреної) медичної допомоги в Україні
Авторы: Москалюк, А. С.
Аніщенко, Михайло Анатолійович
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Москалюк, А. С. Реформа швидкої (екстреної) медичної допомоги в Україні / А. С. Москалюк, М. А. Аніщенко // Актуальні питання сучасної медицини і фармації : зб. тез доп. наук.-практ. конф. з міжнар. участю молодих вчених та студентів, 13–17 травня 2019 р. – Запоріжжя: ЗДМУ, 2019. – С. 178-179.
Аннотация: Вступ. Життя людини – найвища цінність. Усі причетні до системи екстреної медичної допомоги, як ніхто інший, розуміють, що для збереження життя важливою є кожна хвилина. Міністерство охорони здоров'я України, у свою чергу, усвідомлює, що для ефективного функціонування екстреної медичної допомоги необхідно забезпечити максимально скоординовані та професійні дії на всіх етапах «ланцюжка», від дзвінка у «швидку» до спеціалізованого відділу в лікарні. Саме на це і спрямовані зміни в системі ЕМД. Зміни рішучі, комплексні, тривалі, але такі необхідні та невідворотні. Мета дослідження: дослідження нормативно-правових актів, що регулюють проведення реформи швидкої (екстреної) медичної допомоги в Україні. Матеріали і методи. Нормативно-правова база України, медико-технологічні документи, структурно-функціональний, системно-аналітичний.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9989
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Соціальна медицина)
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Москалюк_178.pdf612,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь