DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра іноземних мов >
Навчальні матеріали та презентації. (Іноземні мови) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10173

Название: Англійська мова: метод. посіб. для викладачів для проведення практ. занять з дисципліни “Іноземна мова” (Спец. 226: «Фармація, промислова фармація», «Технології парфумерно-косметичних засобів»)
Авторы: Гордієнко, Олена В'ячеславівна
Орел-Халік, Юлія Владиславівна
Жаворонкова, Вікторія Василівна
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Англійська мова: метод. посіб. для викладачів для проведення практ. занять з дисципліни “Іноземна мова” (Спец.: 226 – освітня програма «Фармація, промислова фармація» та освітня програма «Технології парфумерно-косметичних засобів») / Уклад. : О. В. Гордієнко, Ю. В. Орел-Халік, В. В. Жаворонкова. ‒ Запоріжжя : ЗДМУ, 2018. ‒ 105 с.
Аннотация: Методичний посібник для викладачів складений на підставі існуючих вимог, поставлених вищою школою до викладання іноземної мови у медичних ВНЗ і відповідають типовій навчальній програмі з англійської мови для вищих медичних закладів освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації складеній на кафедрі іноземних мов Національного фармацевтичного університету (м. Київ) для спеціальності «Фармація, промислова фармація» відповідно до освітньо– кваліфікаційних характеристик та освітньо-професійних програм затверджених МОН України. Програму обговорено на XIII Всеукраїнській науково- практичній конференції з міжнародною участю «Актуальні питання якості медичної освіти» (12 – 13 травня 2016 року, м. Тернопіль) та примірного навчального плану підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 22 «Охорона здоров’я» у вищих навчальних закладах МОЗ України за спеціальністю 226 «Фармація» кваліфікації освітньої «Магістр фармації», затвердженого 26.07.2016 в. о. Міністра охорони здоров’я В. Шафранським. Посібник призначений для викладачів при підготовці до практичних занять з іноземної мови (I, II семестр) студентам I курсу фармацевтичних факультетів спеціальності: 226 – освітня програма Фармація, промислова фармація та освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів. Посібник для викладачів складений згідно навчальної програми з англійської мови, яка на першому курсі містить вивчення 2 модулів «Фармацевтична освіта» та «Фармацевтична термінологія», які поділяються на 8 змістових модулів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10173
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Іноземні мови)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Navch-metod posibnyk dlia vykl. farm+tpkz 1k.pdf1,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь