DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра соціальної медицини, громадського здоров’я, медичного та фармацевтичного права >
Наукові праці. (Соціальна медицина) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10294

Название: Антикорупційна діяльність у закладах вищої медичної освіти: основні напрями
Авторы: Рошиян, Наталія Олександрівна
Аніщенко, Михайло Анатолійович
Ключевые слова: тези
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Рошиян Н. О. Антикорупційна діяльність у закладах вищої медичної освіти: основні напрями / Н. О. Рошиян, М. А. Аніщенко // Правові проблеми сучасної трансформації охорони здоров’я: зб. матеріалів науково-практ. круглого столу (м. Запоріжжя, 23 травня 2019 р.) / за заг. ред. Ю. М. Колесника. – Запоріжжя: ЗДМУ, 2019. – С. 118-121.
Аннотация: Антикорупційна діяльність у закладах вищої медичної освіти має такі ознаки: є нормативною вимогою, передбаченою, в першу чергу, Законом України «Про запобігання корупції»; здійснюється не тільки і не стільки Уповноваженою особою, а в першу чергу ректором, членами ректорату, керівниками структурних підрозділів, іншими представниками трудового колективу за сприяння студентського самоврядування; за своєю суттю є переважно превентивною діяльністю, що спрямована на профілактику хронічної соціальної хвороби – корупції, та спрямована на захист законних прав та інтересів студентів, посадових осіб, науково-педагогічних працівників; має певні особливості, оскільки заклад вищої медичної освіти, як правило, має у своєму складі заклад охорони здоров’я – університетські лікарні або клініки, а також клінічні кафедри, де здійснюється не лише науково-педагогічна, а й лікувально-діагностична діяльність, що може характеризуватися додатковими корупційними ризиками.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10294
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Соціальна медицина)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
_Зб.конф19_118-121.pdf450,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь