DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра іноземних мов >
Наукові праці. (Іноземні мови) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10438

Название: Развитие критического мышления как способ социализации иностранных студентов (на занятиях по латинскому языку в медицинском вузе)
Другие названия: The critical thinking development as a way of students’ socialization (at the Latin classes at medical university)
Авторы: Ледва, Т. И.
Levada, T. I.
Левада, Тетяна Ігорівна
Ключевые слова: критическое мышление
социализация
мозговой штурм
иностранные студенты
латинский язык
critical thinking
socialization
brainstorm
foreign students
Latin language
Дата публикации: 2019
Издатель: Белорусский государственный университет
Библиографическое описание: Левада Т. И. Развитие критического мышления как способ социализации иностранных студентов (на занятиях по латинскому языку в медицинском вузе) / Т. И. Левада // Иностранные языки: инновации, перспективы исследования и преподавания : материалы II Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 21–22 марта 2019 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: Е. А. Пригодич (отв. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2019. – С. 614-620.
Аннотация: У даній статті автор вивчає поняття критичного мислення та методи його розвитку на заняттях з латинської мови. Також вона визначає проблеми адаптації іноземних студентів до українських реалій та вивчає застосування методів критичного мислення для покращення рівня соціалізації студентів. В ході дослідження було виявлено, що критичне мислення, це вид пізнання. Він потребує глибокого аналізу сприяє формуванню власної аргументованої думки. Ми виділили та спробували використати такі методи розвитку критичного мислення як "мозковий штурм", робота в групах та парами, дискусія та інші. Ми вважаємо, що дані методи сприяють покращенню адаптації студентів до нових реалій та їх розвитку як особистостей. Результати дослідження можуть бути використані на заняттях з Латинської мови зі студентами іноземними громадянами з Марокко, Нігерії, Індії та інших країн. In this article, the author studies the concept of critical thinking and the methods of its development at the Latin language classes. The researcher also defines problems of the adaptation of foreign students to Ukrainian day-to-day realities and considers the use of critical thinking methods as a way of improving the level of students’ socialization.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10438
ISBN: 978-985-566-738-5
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Іноземні мови)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
614-620.pdf781,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь