DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра урології >
Наукові праці. (Урологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10761

Название: Проблема підвищення якості освіти в медичних вищих навчальних закладах
Авторы: Губарь, Андрій Олександрович
Бачурін, Георгій Вікторович
Довбиш, Михайло Афанасійович
Довбиш, Ігор Михайлович
Ключевые слова: матеріали конференцій
Дата публикации: 2019
Издатель: Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського
Библиографическое описание: Проблема підвищення якості освіти в медичних вищих навчальних закладах / А. О. Губарь, Г. В. Бачурін, М. А. Довбиш, І. М. Довбиш // Інновації у вищій медичній та фармацевтичній освіті України (з дистанційним під’єднанням ВМ(Ф)НЗ України за допомогою відеоконференц-зв’язку) : матеріали XVІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (Тернопіль, 16–17 трав. 2019 р.). – Тернопіль : ТНМУ, 2019. – С. 176-177.
Аннотация: Професійна діяльність майбутнього фахівця-лікаря в сучасному суспільстві передбачає професійну мобільність, творчу самореалізацію, володіння спеціальним спілкуванням, вміння застосовувати технології, брати на себе відповідальність за вирішення завдань. Сучасному суспільству потрібні такі фахівці в системі охорони здоров’я , які здатні не тільки бачити проблеми, а й продуктивно вирішувати їх. Це все говорить про новий підхід до професійної підготовки студентів, відмову від зведення цього процесу тільки до засвоєння знань, умінь і навичок, що обумовлює необхідність формування у студентів професійних якостей, які забезпечують успішне виконання конкретних функцій, пов'язаних з майбутньою професією.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10761
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Урологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Губарь_176.pdf227,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь