DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Наукові роботи студентів та аспірантів >
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11494

Название: Особливості перебігу харчової алергії у новонародженних та дітей грудного віку
Авторы: Лямцева, О. В.
Стрижко, М. В.
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2020
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Лямцева О. В. Особливості перебігу харчової алергії у новонародженних та дітей грудного віку / О. В. Лямцева, М. В. Стрижко // Наукова конференція студентів ЗДМУ – 2020 : зб. тез доповідей в рамках І туру «Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей звань і спеціальностей у 2019 – 2020 н. р.», м. Запоріжжя, 06 – 07 лютого 2020 р. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2020. – С. 41-42.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11494
Располагается в коллекциях:Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
41-42.pdf199,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь