DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медичної фізики, біофізики та вищої математики >
Наукові праці. (Медичної фізики) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14506

Название: Актуальність проблеми реалізації компетентнісного підходу до вивчення “Вищої математики і статистики” у медичному університеті для спеціальності “Фармація”
Авторы: Кожан, Олена Євгеніївна
Мурзіна, Олена Анатоліївна
Каблуков, Андрій Олександрович
Ключевые слова: тези
Дата публикации: 2021
Издатель: Рівне: КЗВО ”Рівненська медична академія”
Библиографическое описание: Кожан О. Є. Актуальність проблеми реалізації компетентнісного підходу до вивчення “Вищої математики і статистики” у медичному університеті для спеціальності “Фармація” / О. Є. Кожан, О. А. Мурзіна, А. О. Каблуков // Трансформаційні процеси в підготовці сучасного медичного та фармацевтичного працівника: зб. матеріалів ІІ Всеукр. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Рівне, 17 берез. 2021 р. – Рівне: Рівненська медична академія, 2021. – С. 40-43.
Аннотация: Соціально-економічні реформи в Україні зумовлюють оновлення усіх сфер людського життя, в тому числі освіти та науки. Першочергова задача такого оновлення — це пошук нових підходів до підготовки компетентних фахівців фармацевтичної галузі, готових і здатних творчо застосовувати у професійній діяльності досягнення сучасної науки та техніки. Щоденна діяльність фахівців фармацевтичної сфери передбачає виконання комплексу різноманітних операцій, які зумовлюють знання фармацевтами методів математичного моделювання і статистичних методів, та їх застосування у своїй професійній діяльності. Забезпечити конкурентоспроможність випускника-фармацевта на сучасному ринку праці можна завдяки підвищенню рівня його підготовки, що формується під час компетентнісно-орієнтованого навчання, відповідає готовності та здатності студента до самостійного якісного вирішення реальних виробничих задач.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14506
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Медична інформатика)
Наукові праці. (Медичної фізики)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Трансформаційні процеси_40-43.pdf972,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь