DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медичної та фармацевтичної інформатики і новітніх технологій >
Наукові праці. (Медична інформатика) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15226

Название: Підготовки спеціалістів з інформаційної безпеки в вузах МВС України
Авторы: Каблуков, Андрій Олександрович
Страхова, Оксана Петрівна
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Каблуков А. О. Підготовки спеціалістів з інформаційної безпеки в вузах МВС України / А. О. Каблуков, О. П. Страхова // Сучасні інформаційні технологій в діяльності Національної поліції України : матеріали Всеукр. наук.-практ. семінару, м. Дніпро, 26 лист. 2020 р. – Дніпро, 2020. – С. 17-19.
Аннотация: В результаті стрімкого розвитку комп'ютерних технологій і їх застосування в різних сферах нашого життя людство увійшло в нову еру інформатизації, коли комп'ютер є необхідним інструментом в самих різних сферах життєдіяльності людини. Впровадження в управлінський процес і інші сфери життя суспільства електронно-обчислювальної техніки, без якої зберігання, обробка і використання величезної кількості найрізноманітнішої інформації було б неможливим, принесло неоціненну користь у розвиток науки, техніки та інших галузей знань. Однак вигоди, які можна отримати завдяки використанню цієї техніки, стали використовуватися і в злочинних цілях. Так, з'явився новий вид злочинної діяльності - комп'ютерні злочини, суспільно-небезпечні наслідки, від здійснення яких не йшли в порівняння зі шкодою від інших злочинів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15226
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Медична інформатика)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с17-19.pdf513,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь