DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра анатомії людини, оперативної хірургії та топографічної анатомії >
Наукові праці. (Анатомія людини) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9629

Название: Співвідношення розмірів шийки матки у жінок дітородного віку з нормальною та зменшеною масою тіла
Авторы: Таланова, Ольга Сергіївна
Степанова, А. О.
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Таланова О. С. Співвідношення розмірів шийки матки у жінок дітородного віку з нормальною та зменшеною масою тіла / О. С. Таланова, А. О. Степанова // Актуальні питання сучасної медицини і фармації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (до 50-річчя заснування ЗДМУ), 18-25 квітня 2018 р., 30 травня 2018 р. – Запоріжжя, 2018. – С.122.
Аннотация: Cучасне суспільство зазнає впливу різноманітних захворювань, основними з яких є захворювання репродуктивної системи. За останнє десятиріччя стан репродуктивного здоров’я населення України зазнав впливу різноманітних процесів, які спричиняють зростання захворюваності та смертності і викликають занепокоєння, оскільки не відповідають міжнародним стандартам. На сучасному етапі стан репродуктивного здоров’я нації характеризується низьким рівнем народжуваності на тлі високого рівня основних складових загрози репродукції в особливості безпліддя, мертвонароджуваності, спонтанних абортів, природжених вад розвитку, материнської та малюкової смертності. Збільшення захворюваності репродуктивної системи призводить до ряду ускладнень при заплідненні та протіканні вагітності, що головним чином відображається на демографічній ситуації. Жінки з розладами режиму харчування менш схильні мати дітей порівняно зі здоровими представниками популяції їх вікової групи. Така невідповідність є найбільш очевидним у пацієнтів, які мають знижену масу тіла, в порівнянні з нормою.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9629
Располагается в коллекциях:Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези
Наукові праці. (Анатомія людини)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Page-122-Таланова.pdf208,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь