DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра пропедевтики дитячих хвороб >
Наукові праці. (Пропедевтика дитячих хвороб) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9698

Название: Вітамінна забезпеченість дітей шкільного віку та можливі шляхи її корекції
Авторы: Шульга, Анатолій Олександрович
Підкова, Віра Ярославівна
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Шульга А. О. Вітамінна забезпеченість дітей шкільного віку та можливі шляхи її корекції / А. О. Шульга, В. Я. Підкова // Актуальні питання сучасної медицини і фармації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (до 50-річчя заснування ЗДМУ), 18-25 квіт. 2018 р., 30 трав. 2018 р. – Запоріжжя: ЗДМУ, 2018. – С. 136.
Аннотация: Питання харчування дітей завжди знаходяться в полі зору батьків, педіатрів, вчених, оскільки порушення режиму харчування, незбалансованість і недостатність раціонів як за основними харчовими інгредієнтами, так і за вітамінами і мікроелементами, призводять до значних порушень в стані здоров'я підростаючого покоління. Розповсюдженість вітамінної недостатності серед дітей різних вікових груп, незважаючи на вивчення цієї проблеми протягом останніх 15 років, не стала менш актуальною. Зацікавленість, опікування цими питаннями співробітників нашої кафедри та досвід роботи в цьому напрямку сягає понад двадцять років і продовжується в наукових спостереженнях наших учнів. Мета досліджень – вивчення харчування, вітамінної забезпеченості дітей шкільного віку та корекція їх вітамінної недостатності. Під нашим наглядом знаходились школярі віком від 7 до 16 років 2-3 груп здоров'я, які мали спільний раціон та перебували в цілодобовій школі-інтернаті, а також учні загальноосвітніх та елітних шкіл міста Запоріжжя, які мали різні раціони.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9698
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Пропедевтика дитячих хвороб)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Page-136-Шульга.pdf189,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь