DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Наукові роботи студентів та аспірантів >
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9994

Название: Блог-технології у вивченні української мови
Авторы: Ель Хаік, Хамза
Кремпова, Лариса Олександрівна
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Ель Хаік, Х. Блог-технології у вивченні української мови / Х. Ель Хаік, Л. О. Кремпова // Актуальні питання сучасної медицини і фармації : зб. тез доп. наук.-практ. конф. з міжнар. участю молодих вчених та студентів, 13–17 травня 2019 р. – Запоріжжя: ЗДМУ, 2019. – С. 182.
Аннотация: Вступ. Сьогодні соціальні мережі, дають змогу вивчати іноземні мови не тільки на заняттях, а й у процесі будь-якої іншої діяльності. Навчання можливе в будь-який час і в будь-якому місці. Зокрема блог як веб-сайт, основний вміст якого становлять регулярно оновлювані записи, зображення або мультимедіа, надає іноземним студентам можливість розвивати свої мовні навички в неформальній обстановці, при цьому надаючи їм значний освітній досвід, сприяючи підвищенню ефективності засвоєння української мови в умовах безперервного навчального процесу, що виходить за рамки аудиторних занять. Мета дослідження − підкреслити корисність використання блог-технології в сучасному вивченні української мови як іноземної, показати широкі можливості її застосування на прикладі ведення особистого блогу в мережі Facebook.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9994
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Мовна підготовка)
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ель_182.pdf610,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь